9 entry daha
  • "yahu bu kadar güzel; bir yandan çok da anlam(?) ifade etmezken diğer yandan hüzünlere gark eden bir şarkı olabilir mi?" sorusunun cevabıdır.

    -kötü günlere uyanıp berbat gecelere kapıyorum gözlerimi. bahara daha çok varmış gibi. günler geçiyor. ama her geçen gün, sanki, daha karanlık bir kışa doğru götürüyor bizi. bir sürü çocuk, insan öldürülüyor. geri kalan güzellikler susturuluyor, karartılıyor. dayanamayacak gibi oluyorum, hep. ama dayanıyorum. niye bilmiyorum. kafamı duvarlara vura vura, ağlaya sızlaya, kendimi uyuştura uyuştura dayanıyorum. alışamıyorum ama dayanıyorum. kaldıramıyorum ama dayanıyorum. niye? çünkü güzel şeyler hep, bir şekilde bir yerden gösteriyor kendini. "varız ılan!" diyor, "yalnız değilsin!" neyse. nereden nereye, işte. -

    bembeyaz yağan karın ardından her yeri çamur sarmıştı şehirde. o sabahın kör vakti iş için evden çıktığım günden beri sürekli bu şarkıyı dinliyorum. önceden de dinlemiştim. ama o kadar. ne olduysa o çamurun ortasında buldu beni işte. işte, o sabahtan bu yana bağıra çağıra söyleyerek yürüyorum bir de, büyüyemediğim için herhalde.

    "dinazorlaaaaağr!
    kaldıramayınca ger-çe-ği gitmişler buradan."

    çok güzel be!
    çocuk doğurup bu şarkıyı öğretmem ve onunla beraber söylemem lazım. acil!*

    bilinenler darlıyooooor!
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap