260 entry daha
  • --- spoiler ---

    son sezonu ağzıma sıçımsıçım sıçmış dizidir. adam ve mimi rose ilişkisinin canımı bu kadar acıtmasının elbette benzer minvalde şeyleri çok yakın geçmişte yaşamamla ilgisi yok. (kendime çıngıraklı yalanlar demliyorum)
    son iki bölümdür kullandıkları müthiş şarkılara değinmeden geçmekse hakaret olacaktır.
    https://www.youtube.com/watch?v=jhzg2lv2doc
    bazı adamlar güzel sever. siz uyurken üzerinizi örter, uzun uzun sizi izlerler, sizden önce uyanıp size tomurcuklu çaylar demler harika kahvaltı masaları kurarlar. hasta olduğunuzda portakal sıkar sizi tatlı sert azarlarlar. kendinizi öyle özel, öyle vazgeçilmez hissedersiniz ki, gidişinizle boşalacak yerin sizin için orada hep hazır bekleyeceğine eminsinizdir. bir şeyleri yoluna sokmak için tek seçeneğiniz gitmekmiş gibi gelir. yerinizin sağlamlığına ve doldurulamazlığına olan inanç ve güvenle gidersiniz. bekleneceğinizden emin.
    gitmenin sadece her şeyi daha da bombok ettiğini görüp uzun çatışmalardan sonra içinizi dindirmeyi başardığınızda geri dönersiniz. dönüş yolunda tek hayal ettiğiniz şey eski günler, eski mekanlar, eski anılardır. o güzelim geçmişi güncelleyeceksinizdir. tekrarın güzelliğine her gün biraz daha biat edeceksinizdir. sonra bir bakarsınız ki yerinizde bir başkası.
    aynı adam, aynı kahvaltıları bir başkasına hazırlıyor, aynı öpüşüyle bir başkasını öpüyor, aynı sesiyle bir başkasına en sevdiği kitabı okuyor.
    hasiktir dersiniz. ama hayatın sırrının yüzde otuzuna vakıf olmuşsunuzdur artık.
    tek ve en güzel tarafı artık sizi hiçkimsenin ve hiçbir şeyin hayal kırıklığına uğratamayacağını bilmektir. en kötü tarafıysa öyle zannederken bile hayal kırıklığına uğrama yeteneğinizden hiçbir şey kaybetmemiş olmanız gerçeğidir. insan aynı yalana birden fazla kez inanma yeteneğine sahip ahmak bir varlıktır.
    dünyadaki toz zerreciği varlığınızın can acıtıcılığını hiç bu kadar keskin hissetmemişsinizdir daha önce.
    üniversiteden ilk mezun olduğunuzda, iş hayatının orta yerinde olanca deneyimsizliğinizle ne yapacağınızı bilemez halde dikilirken belki hissetmişsinizdir.
    --- spoiler ---
149 entry daha
hesabın var mı? giriş yap