4 entry daha
  • bazı fantastik karakterlerin ölümsüzlüklerini irdelemek gerekirse..

    vampirler:gecenin çocukları.kan içmeye lanetlenerek ya$amları ölü olarak sonsuza dek ya$amaya cezalandırılmı$lardır.insansı hiçbir$ey yapamıyorlar süregelmek dı$ında.her saniye geçmi$i hatırlıyorlar,ders ya da intikam alıyorlar geçmi$lerinden.ve bundan kurtulabilmelerinin tek yolu birileri tarafından katledilmeleri.ve katledili$ $ekillerine göre de farklı bir yaratığa dönü$ebiliyorlar.kesinlikle acı vericidir vampirlerin ölümsüzlükleri.

    elfler:çoğu dünyada firstborn olmanın kıyaklarından biridir elflerin ölümsüzlüğü.aslında sadece tolkien elfleri tam olarak ölümsüzdür.onların ya$amları dünya üzerinde ya$anan acı olayların ağırlığıyla tam bir azap olmasa da yorgunluk kaynağı olarak adlandırılabilir.ama cillop olanından bir elf hatun bulduklarında sonsuz mutluluğu yakalar gibi olurlar.

    tanrılar:en sıkıcı ölümsüzlük bunların ki olsalar gerek.çünkü çoğu dünya üzerinde bulunmaz ve sıkıcıdır ya tanrı olarak takılmak*.inananların dualarıyla uğra$acaksın,ya$ayanların çağrılarına cevap vereceksin ölme e$$eğim ölme.

    birkaç tane daha ölümsüz ırk olabilir (bkz: irda) (bkz: undead) ama onlar çok da önemli sayılmazlar.bir de herhalde ölümsüz olmanın en kötü kısmı bir ölümlüye a$ık olmaktır.
46 entry daha
hesabın var mı? giriş yap