74 entry daha
  • amores perros gibi farklı hikayelerin bir yere bağlanmadığı farklı farklı hikayelerden oluşan filmleri sevmesem de bu film olmuş. senaryodur görüntü yönetimidir müzikleridir tam olmuş.

    --- spoiler ---

    ilk hikaye sıkça bahsedildiği gibi germanwings kazasının bir değişik versiyonu. bu arada pasternak'ın görünmediğini, arkası dönük olarak kokpite girerken göründüğünü yazanlar olmuş. yüzü de görünüyor pasternak'ın. eski sevgilisi eleştirmene eski sevgilisinin adının pasternak olduğunu söylediği anda elinde tepsiyle arkadan çıkıyor.

    ikinci hikaye ise ilginçti adama asıl kin duyması gereken kız adam ve çocuğunun ölmemesi için uğraşırken yaşlı kadın çocuğun ölmesine göz yumacaktı, adamı da doğradı zaten.

    üçüncü hikaye düğün hikayesini görene kadar en beğendim bölümdü ama sonrasında kararsız kaldım.

    bombita hikayesini izlerken tim robbins'in oynadığı noise filmini anımsattı. arabası son kez çekilirken sakin sakin hesap istemesi gülümsetti.

    vurkaç hikayesi yeşilçam'a göz kırpmış. arabayla birini öldüren zengin çocuğu ve onun suçunu üstlenen çalışan. bunda da herkes adamdan birşey koparmaya çalışınca yetti be diyerek oğluna git de itiraf et demesi iyiydi. 2 milyon dolar vermeyi kabul eden adam 30 bin dolar vermeyeceğim diye diretmesi sayesinde 1 milyonu kurtardı, öbür salak da canından oldu.

    ve tabiki düğün bölümü, her şey nasıl o hale geldi, nasıl oraya bağlandı vay arkadaş.
    --- spoiler ---

    sözlükte henüz 100 entry yazılmış, imdb'deyse 24 bin kişi oy vermiş. kült bir filmin doğuşuna tanıklık ediyoruz gibime geliyor.
370 entry daha
hesabın var mı? giriş yap