2 entry daha
  • holigan demenin bile hafif kalacağı bazı yavşaklarca gerçekleştirilmiş saldırı.

    edit: oğlum insanlığını sikeyim bunu yapanların. şoforun ne günahı var içerdeki insanların ne suçu var e be orospunun doğurduğu? suçsuz günahsız şoforden ne istediniz?

    edit2: ulan hala "emre volkan varken... bık bık oten dallamalar var. oğlum sikeyim futbolu siz kafayı mı yediniz? şu formaları bi çıkartın ustunuzden. bi insan yaralanıyor insan. suçsuz günahsız işinde gücünde olan bir insan. evine uç kuruş para goturmeye çalışan bir insan. sikmişim fb gs ts bjk olayınızı. amına koyayım biri çıksın size futbol falan yok 10 sene desin allah aşkına. bırakın şu holiganlığı. başlatmayın anarşinize. rezillik ya. allah belasını versin bunu yapanların. terörist orospu çocuğudur bunu yapanlar. ggyse boyle gg olsun. ıq'dan yoksun bir ülke olduk çıktık iyice ya. inanılır gibi değil. daha neler göreceğiz.

    edit3: fenerbahçeliyim evet ama trabzonsporlulara ya da trabzonlulara mal etmiyorum bu olayı. bu olaya sebep olan yoktur. bu olayı uygulayanlar beyin yoksunu eğitimsiz insanlardır. trabzonu sivası diyarbakırı antalyası bilmem nesi yok bu işin.
1295 entry daha
hesabın var mı? giriş yap