13 entry daha
  • sorarlar adama.

    ha 4 4 4 muhteşem şekilde işledi . ülkedeki bütün okullarda sınıf mevcutları en fazla 22 kişi, temel bilimler derslerinde başarı zirvede, türkçe _ edebiyat desen kaza. fizik_kimya labaratuvarları full dolu deney üstüne deney yapılıyor.

    öğretmenler her sene yeni eğitim teknikleri konusunda eğitiliyor, hepsi hayatlarından memnun, bazıları yurtdışına yeni eğitim sistemlerini yerinde görmek için gönderiliyorlar eğitime.

    öğrenciler matematik, fizik, kimya'yı yemiş yutmuşlar . o derece ki okul birincileri sıralamasında ders başarısı kadar öğrencinin dahil olduğu sosyal sorumluk projelerinin sayısı etkili hale gelmiş. tüm derslerin içerikleri günümüze uyarlanmış, ab standartlarını bile geçmiş eğitim sistemimiz, özgür düşünen , özgüveni yüksek , karar verme yetisini ve sorumluluk alma becerisini kazandırmış tüm öğrencilere .ülkedeki tüm okullarda dil labaratuvarları var, her öğencinin elinde tabletler

    veeeeee

    derdimiz öğrencilerin global dünyaya daha rahat uyum sağlayabilmeleri için ( ve elbette her okulda bolca bulunan, kitaplardan dil labaratuvarlarına, meslek içi eğitimlerine kadar tam donanmış ingilizce öğretmenlerimizden hakkıyla yararlanmak için ) bir sene dil eğitimi mi.

    bi gidin ya. ben nazikçe bi gidin diyeyim siz anlayın.
57 entry daha
hesabın var mı? giriş yap