44 entry daha
  • çizgi roman: spawn her şeyiyle olağanüstü bir karakterdir. istediği, aklınıza gelen her şeyi yapabilmektedir. fakat bunun bedelini kendi varlığından bir parçayla öder. 9999'dan başlayan ektoplazma sayacı 0000'a ulaştığında spawn anlaşmanın gereği olarak cehenneme dönecek ve orduların kumandanı olmak zorunda kalacaktır. bu da kullanılamayacak/akıllıca kullanılması gereken güç ile ilgili çok şeyler düşündüren bir metafordur.

    soundtrack: 2000'lerin elektronik rock/metal anlayışının ilk vücut bulduğu müzik eseridir denebilir. rock/metal camisaından grup/müzisyenlerin elektronik müzik tayfasıyla birer ortak parça yapmaları konsepti üzerine kurulu, daha açılıştan trip like i do ile (filter + the crystal method) sarsan, torn apart (stabbing westward + wink), familiar (incubus + dj greyboy) gibi süper işler barındıran bir albmdür. vakti geçmemiştir, hala herkese tavsiye edilir.

    film: genelinde tatsız ve başarısızdır, ama making of kısmını izlediğinizde bir kere daha ikna olacağınız üzere pelerin korkunç başarılı bir 3d işidir, ayrıca clown da oldukça eli yüzü düzgün bir şekilde yansıtılmıştır. afişi çok güzel bir grafik tasarım örneğidir.
71 entry daha
hesabın var mı? giriş yap