282 entry daha
  • beşiktaşlı ve fenerli arkadaşları anlıyorum. şike sürecinin etkilerini hala üzerilerinden atamamışlar. nasıl olur da biz bütün mahkemelerde şikeci olarak damgalanırız da, galatasaray damgalanmaz diye içten içe çıldırıyorlar. o yüzden en ufak olayda bile hepsi bu tarz başlıklar altına üşüşüp, ''bakın bakın siz de şikecisiniz!'' ruh haline bürünüyorlar.

    şu pozisyonda açık açık şike olduğunu düşünenler için iki ihtimal var, fanatiklikten kaynaklı bir ''gerizekalı'' yahut doğuştan gerizekalı. http://imgur.com/tvkpgje bak bakalım kaleci elini çekerken, top nerede? aaa kaleye girmek üzere mi yoksa? lan top zaten çizgide o esnada, kaleci elini çekse ne fark eder, çekmese ne fark eder? bu kadar mı malsınız? dünyada ilk defa mı böyle bir pozisyon oldu sanıyorsunuz? alın volkan demirel: https://www.youtube.com/watch?v=bss3_dmb7k0

    dahası, maçı izlemeden etmeden, pozisyonun akışını bilmeden, sadece önünüze konan 3 saniyelik videoya nasıl da sarıldınız böyle? hiç kamera açısı vs. düşünmeden neden bu kadar çaresizce sarıldınız? ciddili, neden bu kadar ''gerizekalı'' ve acizsiniz? boşuna uğraşıyoruz ama, kafanızda bunu şike olarak kodladığınız zaman çok daha mutlu oluyorsunuz. bir ''gerizekalı'', bir ''anadolu çomarı'' nasıl davranırsa öyle davranıyorsunuz. çünkü farkınız yok.

    stancu için mal mal konuşanlar da var. al bak ''gerizekalı'' https://vine.co/v/h9wzpzakfix . amk adam hemen her gs maçında gol atmış, bir maçta atamadı diye adamı da şikeci ilan ettiler. ''gerizekalı'' olmak zor, yapacak bir şey yok.

    ne futboldan anlarsınız, ne iki gram aklınız var, hayatınızda açıp adam gibi maç izlememişsiniz, futbolla ilginiz haftada bir tuttuğunuz takımın maçının özetini izlemekten ibaret; ama dil pabuç gibi. buraya gelip hiç bir sikim bilmeden ampirik ampirik atıp tutuyorsunuz. yalnızca ''gerizekalı'' olsanız bir nebze de, bu ''gerizekalılık'' durumu her şeyi bilme sendromu ile birleşince çekilmiyorsunuz.
206 entry daha
hesabın var mı? giriş yap