250 entry daha
  • sevdiğim bir dostumla hafif bir yemek ve planlı çalışma sonrası ne yapsak diye düşünürken kendimizi bir anda film seçmeye çalışırken bulduk. bizim genelde film kriterlerimizi imdb puanı çok etkiler. o yüzden vizyondaki filmlere tek tek baktık.

    mad max? 8.8 ? e gidelim dedik. bu arada mad max ile doğru dürüst hiçbir alakamız yok, benim biraz adını duymuşluğum vardı ama film konusunda yine hiçbir fikrim yok.

    neyse aldık biletleri gittik efendim.

    --- spoiler ---

    lan olum bu nasıl bir film? ben hayatımda ilk defa beyin amcıklanması geçirdim bir filmde. adamın birini aldılar yakaladılar ok dedim. kaçmaya çalıştı kaçamadı falan. bir şeyin devamı olmalıydı film.

    sonra zaten memelerinden süt çekilen anneleri görünce aha dedim baya fantastik bir şey bizi bekliyor.

    ablamız tırın yönünün bir çevirdi yoldan, bir daha aksiyon hiç durmadı zaten. 100 dakika film olsa 99 dakikası aksiyon geçti rahat.

    ama ne aksiyon... beyaz beyaz tipler ağızlarına sprey sıkıp tanığım ol diye intihar mı etmez, yok bizim adamı bağlayıp kan bankası olarak mı kullanmaz, efendime söyleyeyim daha önce de dendiği gibi mehteran takımı gibi davulcuların yanında aksiyon boyunca aralıksız metal çalan ve kendine ait tırda kocaman sahnesi olan bir abi mi olmaz, daha ne sayıyım lan?

    filmin ilk yarısı bitti, koltukta hala oturuyorum ellerim titriyor, aksiyonu zaten hissetmişim ama beyin olayları kavrayamıyor, "lan ne oluyor amk ne oluyor bu filmde olay ne niye bu aksiyon laaan!!!!!" diye vücuduma sinyal gönderiyor. dostumun yüzüne tanığım ol diye bağırıp yan koltuktaki çiftlerin üzerine falan atlayasım var ama yapamıyorum.

    15 dakika sonra ikinci yarı başladı. hala tır devam ediyor ben de ne olacak amk bakalım diye izlemeye devam ediyorum. bir yandan valahalla norse mitolojisinde değil miydi lan diye de sorgulamalar devam ediyor beynimde ama ne normaldi ki bu normal olmalıydı?

    gerçekten bir fantezinin tadını çıkarmak, birinin kurduğu çılgın bir dünyada dolaşmak böyle bir şeydi heralde. sonra zaten bıraktım sorgulamayı, arabaların üstünden çubuklarla kendini diğer arabalara sallamaya çalışan falan tipler, yok abi bıraktım sorgulamayı, böyle yani, niye sorguluyorum ki zaten, kafalar belli ki güzel sen de güzel ol dedim ritim tuttum davulculara falan bi baktım aaa her şey çok güzel meğer.

    neyse ki sonu da güzel bitti. max amcamız bambaşka bir saçmalığa doğru yol aldı.

    --- spoiler ---

    güzel filmdir efendim. gidiniz.
769 entry daha
hesabın var mı? giriş yap