873 entry daha
  • beni bu maçla ilgilendiren tek şey bugün beşiktaş'ta kadıköy iskelesinin önünden geçerken, vapurdan boynunda gs kaşkoluyla inen bir mülayim adama, iskele önünde bekleyen 200 taraftar arasından 20 tane beşiktaşlı'nın polisin gözü önünde dalması ve ağzını burnunu dağıtması oldu. tüm olay 30 saniye sürdü ortalık kana bulandı, etraftaki küçük çocuklar korkularından çığlık çığlığa ağladılar ve bahtsız adamı neredeyse denize atmaya yeltenilmesinin önüne geçmek dışında kimse bir şey yapamadı.

    bu grup sonra hiç bir şey olmamış gibi tezahürat ede ede bir yandan zavallı adamın boynundan aldıkları kaşkolu meşale gibi yakarak ilerleyip gittiler. muhtemelen maç saatine yakın her vapur varışında gelip kontrol ediyordu bu grup. maazallah formalı kaşkollu biri gezse semtte namusları gider çünkü hayat amacını siktiklerimin. kim bilir başka kaç kişinin canını yaktılar

    fenerliyim, aziz yıldırım'ın saçmalıkları yüzünden futboldan her geçen gün daha uzaklaşmama rağmen, yukarıda allah var bugün beşiktaş yensin istiyordum o sahneye kadar. sonra sırf bu şerefsizler sevinmesin diye vazgeçtim bu arzumdan da o an.

    adres kadıköy olsa ya da mecidiyeköy olsa ya da anadolu'nun başka yeri muhtemelen aynı senaryo gerçekleşirdi. küçüklüğümden beri tutkuyla izlediğim futboldan tiksindirdiniz ya, böyle taraftarlığın da böyle futbolun da böyle medyanın da böyle memleketin de boş başbakanlık ofisini koruyup da vatandaşını korumaya yeltenmeyen polisin de allah belasını versin.

    edit: şu saatte bile hala beşiktaş'ta "ararım seni her yerde, cimbombom nerde?" diye küfredip bağırarak gezen gerizekalılar var. lan adamlar 2 taneyi kasımpaşa'ya mı attılar mal mısınız?
103 entry daha
hesabın var mı? giriş yap