16 entry daha
  • cevremdeki cesitli kaynaklar tarafindan benimle arasinda inanilmaz bir benzerlik bulundugu beyan edilen birisidir bu. bu yaygin kani yuzunden kendisi ile ilginc bir anektod yasamisligim vardir, aktarmak isterim :

    sene 2001. o gunlerde calismakta oldugum arnavutkoy'deki ofisimizin karsisindaki okulun bahcesinde bir hareketlilik peydah oldu birdenbire. bir trt dizisinin cekimleri soz konusuymus megersem ve athena ilgili bolumun misafir konuklari olarak boy gosterecekmis. ofistekiler durumu anlayinca heyecandan dilleri sarkti resmen, insanlar isi gucu birakip bu tarihi sansi degerlendirerek ikizimle tanismami salik verdiler.

    once direnc gosterdiysem de, ofisteki hatunlardan bir tanesinin surekli cantasinda bulundurdugu (neden acaba?) kina cesidi bir boya ile cikip gelmesiyle yelkenleri suya indirdim. yaklasik on dakika suren sacimin, kaslarimin ve sakalimin turunculastirilmasi operasyonundan sonra insanlarin krampsal kahkahalari esliginde ofisten ciktim.

    ikizimin yanina ilerlerken degisik hissiyatlar kabarmisti icimde. kendimi bir yanardagi patlamasindan sonra filiz akin tarafindan buyutulen ve yillar sonra olmedigini kesfettigi ikizi ile karsilasan sezercik gibi hissettigimi animsiyorum.

    cekim alanina geldigimde gokhan'in grup elemanlariyla cekim oncesi ayak ustu geyik cevirdigini farkettim. iste kaynasmamiz icin en uygun andi, henuz ne diyecegim hakkinda hic bir fikrim yoktu, ofis peneceresine bir bakis firlattim, tum personel siritarak el sallamaktaydi, "hadi maasallah" repligi esliginde yanina gittim turuncu koftenin :

    speedy : merhaba..
    (irkilir bizimkisi)
    gokhan : abi inanmiyorum sana..
    speedy : (ofisi isaret ederek) arkadaslarim artik tanismamiz gerektigini dusunduler..
    (ofistekiler daha cok el sallar, adrenalin seviyesi pik yapmistir)
    gokhan : (gercek ikizine seslenerek) olm, baksana...inanmiyorum abi ya..
    (kirican mi belumu)
    speedy : abi bi sey sorcam, neden hic madness cover'i yapmiyorsunuz?
    gokhan : cok istiyoruz ama olmuyor iste
    (bebek degil bu gokhan, sadece bir cover)
    speedy : hmm
    (bu dramatik sahnenin duygu yogunlugu bana fazla gelir artik, acele uzaklasmak isterim sahte ikizimin yanindan)
    speedy : eh, size kolay gelsin, ben gideyim
    gokhan : tamam abi, kendine iyi bak..

    muzafferane bir edayla ofise donerim, ofiste kahraman muamelesi yaparlar, islak kek alirlar bana, for real..
1012 entry daha
hesabın var mı? giriş yap