38 entry daha
  • iplerinin kimin elinde olduğu belli olmayan bir çoğu -özellikle yönetim kadrosu- narsist insanlardan oluşmuş topluluk. işin kötüsü bu gizli işsizleri hezeyanlarından dolayı sorgulayacak soruşturacak bir kurum falan yok sanırım. yasaların kendilerine verdiği olağanüstü yetkileri memleketin aleyhine ne kadar iş varsa sonuna kadar kullanıyorlar gibime geliyor. hadi sarayı falan geçtim, nasıl olur da yarısından fazlası bitmiş işler için seçimin ertesi günü proje iptalleri falan yaptırabiliyorlar, bu nasıl bir hukuk, nasıl bir adalet? sadece tesadüf mü bu kararlar? üstüne üstlük neden "projenin tamamı iptal aslında" falan diye zırvalayıp ağızları kulaklarına varmış bir halde utanmadan demeçler falan veriyorlar?
    neden orman içlerindeki villa kentler, 80'leden sonra gecekondu çöplüğüne dönen bir dünya kenti, boğazın incisi(!) gökkafes hakkında bir girişimleri olmaz da, memleket meselesi projelere köstek olurlar. bence ciddi şekilde soruşturmaları, dış bağlantıları gündeme getirilmelidir bunların.
    acaba dağıttıkları kınalar, garsonun elini zor kurtardığı sandviç izdihamına benzer şekilde kapışılmış mıdır, merak ediyorum doğrusu.
77 entry daha
hesabın var mı? giriş yap