219 entry daha
  • kahraman ırk türkler söz konusu deli misin? ne dayatması diye acilen red edilmesi gereken bi cümle.

    yoksa kahraman ırka zeval gelmesin kahraman ırk üzülür.

    olm şu milliyetçileri hiç anlamıyorum.

    5 yıldır vatandaşlıktan çıkmanın yollarını arıyorum. ulan dünyanın öte ucuna gitmişim zaten sen sev ya terket diye diye, kan döke döke doymadın ben bıkkınlıkla çıktım. rahatım iyiyim. ne hikmetse ne zaman elçilikle alakalı bi şey olsa gerim gerim geriliyorum. 1 kere bile hayırlı bir iş çıkmadı elçilikten. yok askerliğini vaktine tecil etmedin.

    yok tecil ettin ama imza eksik verdin. yok bilmem ne. ulan gitmişim dünyanın öte ucuna be öte ucuna, durup durduk yerde sgk'dan geçiren bir devlet.

    bilmem kaç bin tl borç çıkarmış. hacı anlıyon mu? olayı anlıyon mu sen anlıyon mu olm ırkçı? he sensin bak en büyük sensin diyorum memlekete en süperi sensin ama düş yakamdan diyorum yok düşmüyor anlıyon mu? sen de düş olm yakamdan hepiniz düşün. arada bilmem kaç bin km varken çok güzelsiniz he mükemmelsiniz kahramansınız. ermeniler kötü, kürtler düşman, zaten biz de her gün türkiye nasıl yıkılır diye yemin ederek falan işimize gücümüze gidiyoz buralarda.

    tek gündemimiz mesela türkler, türkiyeyi nasıl yıkmak gerek oluyor. hepimiz de düşmanız falan.

    neyse bir ara bunu uzun uzadıya yazarım başlıkta piç olacak bu ama. ulan olm gitmek isteyeni göndermiyorsun, kalana da sen şusun busun kahraman ırk falan diyorsun.
    he sonra kürt milliyetçisi zırvası. he gülüm he türk ırkçısı dediğinde doğru der.

    al olm işte ülkeni. istemiyorum o kimliği falan açık açık diyorum çıkabilsem anında çıkacam vatandaşlıktan. yok çıkarmıyor. abi çıkarmıyor.
172 entry daha
hesabın var mı? giriş yap