222 entry daha
  • sonradan başlayıp çok sevdiğim, tam bir "yetişkin" dizisi.

    öyle ağır "hassiktir" çektiren bölüm sonları, acayip sürprizler, kan, aksiyon, ölüm-kalım mücadelesi, meme falan yok. bol bol karakter ve drama var. ilk sezonun finalini game of thrones, spartacus gençliğine seyrettirsen "bu ne lan" der. yine de heyecansız, bayık bir final değildir. (asla)

    dizinin entrika dozu da o kadar iyi ayarlanmış ki, 3 sezonu bitirdim ve bir kere bile "ulan bunların işi gücü yok mu habire entrika çeviriyorlar" demedim. karakterlerimiz entrikalarını hep boş zamanlarında çevirir. buna rağmen tempo hiç düşmez. ayrıca hafızaları zorlayan dizidir zira birkaç bölümde bir ortaya çıkan karakterler de paralel olarak ilerleyen hikayeleri ile diziye katkıda bulunurlar. bu karakterlerden en bi uyuzu ise michael j. fox tarafından oynanan louis canning. ( bence herifin adını "loose cannon"ı çağrıştırsın diye koymuşlar) oyndadığı bölümlerde sahneye öyle bir girişi oluyor ki karakterlerle beraber "geldi yine tipinisktimin" diyoruz bir ağızdan.

    çocukluğumuzun kahramanı michael j. fox'u harcadığı gibi chandler**ı pislik herif, cuddy*i de tam bir sürtük rolünde oynatarak kalbimizi ufaktan kırıyor the good wife.

    dizinin en sevdiğim elemanı ise acayip sarkastik ve bir o kadar da sinik boşanma avukatı david lee. at suratlı yeğeni yüzünden alicia'ya bağırdığından beri biraz bozuklar ama gerçek hayatta olsa mentor bellerim bu herifi.
123 entry daha
hesabın var mı? giriş yap