9 entry daha
  • ilk önce firmanın resmi isminin italdesign giugiaro s.p.a olduğunu hatırlatalım, belki başlığı taşıma isteğinde bulunanlar çıkar neyse konumuz o değil.

    --------------------

    1968 yılında kendi soyadını vererek kurduğu efsanevi tasarım firmasından ayrıldığını belirtmiş giorgetto giugiaro bugün e-mail ile yaptığı duyuruda. ayrıca onursal başkan statüsünden vaz geçtiğini de belirtmiş. oğru fabrizio giugiaro'yu da beraberinde götürmüş italyan.

    ------------

    daha önce firmasının %90.1 oranında hissesini volkswagen group'a bağlı audi'ye satan italyan, kalan %9.9 oranında hisseyi oğlu fabrizio guigiaro ile beraber tutmaktaydı. ancak o miktar 28 haziran 2015 günü tamamen audi'nin eline geçmiş.

    ---------------------------------------

    giugiaro istifasının nedenini "kişisel ilgi alanlarına daha fazla zaman ayırmak" olarak nitelendirse de adamdaki soyad 3-4 tane daha tasarım firması kurmaya yetecektir.

    ------------------

    adamların sitesini karıştırırken, nuovo trasporto viaggiatori firmasına ait italo treno'ların kabinlerinin iç tasarımının söz konusu firmadan çıktığını belirtelim. frecciarossa'lardan daha dar olsa da yine şık cihazlar olduklarına eminim.

    http://www.italdesign.it/en/projects/ntv-italo/

    --------------------

    tatmin olmadım bir de adamların komple tasarladığı arabaları döşeyeyim;

    http://www.italdesign.it/…renault-21-medaillon-eng/
hesabın var mı? giriş yap