1 entry daha
  • 300 ppi çözünürlüklü kindle 2015'i amazon üzerinden satın alırken kullandığım firmadır kendisi. amazon 2 gün içerisinde kendilerine ulaştırdı fakat ürünün ağırlığını 99999999.99 kg olarak girmişler. bu sebeple yüzellibin dolar civar bir kargo parası çıkardılar.

    mesaj attım çözüm bekliyorum kendilerinden.

    edit1: amerikada mesai saatleri başlayınca düzelttiler. 45 dolar(134 lira) ödedim amazondan aldığım kindle'ın gönderimi için.

    127 dolar(361 lira) kindle için ödemiştim total maliyet oldu 172 dolar. döviz kurunu da kazık kazık geçirdikleri için tl bazında bir adet kindle için 495 lira para domalmış oldum.

    bu kadar uğraşıya, riske ve beklemeye değdimi aldığım fiyat? bence değmedi. o sebeple mevcut ürünü türkiyede satan güvenilir bir satıcı bulursanız pahalıda satsa önceliği ona verin.

    sahibinden.com üzerinde 500'e satan adam vardı keşke ondan alsaydım şimdiye bir haftadır kullanıyor olurdum.

    ek not: borderlinx tekil alım için çok kãrlı olmayabilir, çoklu alımla kargo maliyetini bölerek düşürmeyi deneyebilirsiniz.

    edit 2: cihaz gümrüğe takılmış. bu sebeple dhl kimlik fotokopisi, ürünün linki, kredi kartı ekstresi ve yetki belgesi talep etti gümrük işlemleri için. ilgili evrakları emaille gönderdim kendilerine, ertesi gün paketimi teslim ettiler. herhangi bir ücret ödemedim gümrük, ardiye vb.

    edit 3: cihaz gerçekten çok güzel. verdiğim paraya pişman değilim açıkçası. türkiyede satılmaya başlayana kadar tek satınalma yolu bu sanırım.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap