1 entry daha
  • tepki gösteren herkesin akpli ya da mhpli ilan edilmesine rağmen sessiz kalmamamız gereken sözdür. şu zamanda sessiz kalan adamdan, buhran zamanında tarafsız kalan insanlardan olmamak için illa bu partilere oy vermek ve ideolojilerini desteklemek gerekmiyor.

    hdp, pkknın kardeşidir. bunu göremeyen kabul edemeyen sözde barış isteyen, istanbul'da ankara'da izmir'de yaşayan insanlar, aynı zamanda dökülen kanları hep başkasının üzerine atan insanlara da yardakçılık yapmakta olduklarını da görememektedirler.

    şu son zamanlara kadar kürt halkına karşı ırkçı söylemlerde bulunmadığımız, sorunun bir şekilde çözülmesini dile getirdiğimiz için vatan hayini, pkk sevici ilan edilen bizler, yine aynı şekilde kanın durması için salık verdiğimizde yahut hdpnin bütün milletvekillerinin gerilimi tırmandırdığına, kışkırttığına dair ağzımızı açtığımızda "aktroll" , "faşist" gibi laflarla karşılaşıyoruz.

    durum basittir: ne pkk ne de hdp barışın gelmesini istemez. zira barış sağlansa, kürt halkının bütün sorunları ortadan kalksa bu zatlara ihtiyaç kalmaz. bunu görememek için kör olmak lazım.

    kafası azıcık çalışan insanlar bu ve benzeri cümleler kurunca gerçek aktroller de mutlu olmasın. zira bu bizim akp'ye oy vereceğimiz anlamına da gelmez. akp gitti ülke kaosa girdi benzeri propaganda yapan mallardan değiliz. zira, hali hazırda hükümet hala akp'de, polis hala akp'nin polisi. onlarca subayın, bir zamanlar kol kola gezdikleri cemaat yüzünden "ergenekon" zırvasıyla içeri alınması ve akabinde ordunun gücüne dair güven ortamının yıkılması da akp'nin eseridir. tıpkı 2002'de başa geldiklerinde bitme eşiğine gelmiş terörünün hortlaması, sonra da sözde "barış süreci" dahilinde bebek katiline methiyeler dizilmesi de onların eseridir (ki kendi üst düzey yöneticileri de bu methiyeleri fazlasıyla ballandırmışlardır.)

    özetle pkknın, hdpnin ve akpnin ne mal olduğunu bilen insanlara büyük görev düşmektedir. allah yardımcımız olsun.
hesabın var mı? giriş yap