4988 entry daha
  • charlie chaplin tarzıyla avlanan bir av makinasıdır. arkadaş, a’dan z’ye bir makina gibi avcı olmak için dizayn edilmişsin, belgesellerde izlediğimiz o aslanlı , ceylanlı korkunç sahneleri, öldürmenin dehşetini , nasıl oluyor da bir şarlo sevimliliği ile icra etmeyi başarabiliyorsun anlamak mümkün değil. bak, senin için ne diyorlar ;

    - yüzlerce mitolojik yazıda adın geçiyor. kutsal da ilan edilmişsin, şeytan da.
    - aslan dedene göre daha zeki bir beyin yapın varmış.
    - gece insanlardan 6 kat daha iyi görüyormuşsun.
    - insanlar 20 hz’e , köpekler 40 hz’e kadar işitebilirken sen 60 hz’e kadar işitebiliyormuşsun. yani evde dolaşan hamam böceğinin topuk sesini , farenin nefes alıp verişini duyuyormuşsun.
    - 230 parçadan oluşan iskelet sistemin, bedeninin her türlü esnemesine, atikliğine uygun bir yapıdaymış.
    - avına yaklaşırken gizlenmeni sağlayan, genellikle çok renkli, tüylü kamuflajin var.
    - sustalı bıçak gibi girip çıkabilen, keratin pençelerin var.
    - vampir gibi dişlerin var.

    arkadaş , tüm bu olağanüstü donanımın ile avına bir azrail gibi sessizce yaklaşarak , ölümcül darbeyi indirmeden bir saniye önce , o poponu iki yana sallaman yok mu? işte o an, içimize bir 'hulusi kentmen sıcaklığı' yayılıveriyor ama senin haberin yok. sonra topla o karizmanı toplayabilirsen.

    ayrıca , kafanı niye boş kahve kupasının içine sokup, birkaç dakika boyunca orada kendi kendine mırıldanıyor, sonra aniden kafanı çıkartıp '' lan! benden mırıl mırıl sesler çıkıyor, sen de duydun mu? '' edası ile bana bakıyorsun? ibretliksin!
7239 entry daha
hesabın var mı? giriş yap