97 entry daha
  • passion of the christ,bence etkileyici bir filmdi.incil de ozellikle yuhanna nin bolumlerinin baz alinilarak yorumlandigi cok acik ortada.konu zaten tartismasiz cok ilgi cekiciydi.mary magdelena olarak monica bellucci nin oynamasi bence biraz siritiyordu,ayrica cok komik bir aksani vardi.ozellikle 'azzuruho' gibi zt li kelimeleri vurgulayisini garipsedim,yani biliyorsunuz o monica bellucci ydi iste.
    jim caviezel in tipi tamamen degismis ve inanilmaz ikonografik bir hale donusmustu.heyecanli oyunculugu ve aksani superdi.
    ve bazi efektler de gorsel acidan tam bir ziyafetti.
    ornegin isa nin seytanla karsilastigi zeytinlikteki sahnede seytanin uzerindeki kumasin kivrimlari ve arka plandaki magaranin formlarinin uyumu ve birbirlerini taklit etmeleri gibi pek cok ilahi noktalarla bezenmistir.
    bence filmde olmasi gerekenden daha cok vahset ve siddet yoktu ve cok gercekciydi,yani bir adami kirbaclarsaniz tabiki derisi yuzulur,kaburgalari acilabilir ,dudaklari parcalanabilir.
    bu dogal bir tepkidir...
    ve ben muzikleri de begendim.tanri ya sukur ki mel gibson in sevgili kompozitor arkadasi james horner muziklere el atmamis,eger oyle olsaydi halen legends of the fall,brave heart a da titanic melodileri yankilanicakti kulaklarimizda...
    yani kisaca iyi bir filmdi,uc ya da dort kez sinema da izlenebilecek bir filmdi, ve arsive konulucak bir yapimdi..
85 entry daha
hesabın var mı? giriş yap