• sosyal mecralarda katethegreat19 kullanıcı adını tercih eden ve gerçek ismi kate covington olan amerikalı şarkıcı ve söz yazarı. kendisinin ilk albümü olan raindancer, kendi internet sitesinde 2013 yılında yayınlanmış olup bunu 2014 yılında, enstrümantal şarkılardan oluşan the court of leaves isimli albüm takip etmiştir.

    ayrıca kendisinin, video oyunu tema müziklerini barındıran, a bard's side quest adında bir albümü de bulunmakta olup final fantasy ve silent hill serilerine ait bazı şarkıları yorumlamaktadır.

    müziğe, annesinden duyduğu şeyler üzerine başlayan sevgili kate'in keman ile anlamlı şeyler çalabilmesi ise bir buçuk yaşında gerçekleşmiş. birçoğumuzun anlamsız hareketler ile boğuştuğu dönemlerde müziğe adım atan bu hanım kızımız, ağırlıklı olarak orta çağ dönemine ait düzenlemeler ile karşımıza çıkıyor ve bunu, ikinci stüdyo albümü olan the court of leaves'te de rahatlıkla görebiliyoruz.

    youtube kanalı şu, facebook sayfası şu, bandcamp adresi şu, twitter adresi şu olan erutan'a başlamak için ise, (bkz: #53773546).
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap