6 entry daha
  • uğur meleke'nin twitter sayfasında sunduğu ve çok değerli yazarların yazdığını belirttiği dergi.

    günümüz türkiye'sinde interneti çok yoğun bir şekilde kullanıyoruz. açık söyleyeyim: bu dergide yazanların hepsi salt popüler isimler. televizyonu, radyoyu, gazeteleri ve online medyayı sonuna kadar kullanan adamlar yazmış dergide.

    uğur bey dergide yazanlar çok değerli diyor da; bakıyorum yazar kadrosuna; sonra da bu isimlerin neler söylediklerini ve yaptıklarını düşünüyorum. ismini vermeyeceğim kişilerden birinin twitter sayfasını gözümün önüne getiriyorum örneğin. argo konuşmalar, saçma sapan transfer iddiaları, ilk haftadan birilerini şampiyon ilan etmeler, "şu kazanırsa bikini giyerim demeler", "tüm golleri akşam attın, yarın ne yapacaksın" demeler...bu kişiler dergide duygularınıza dokunacak yazılar yazmış olabilirler. peki o zaman ben bir okur olarak değil de izleyici olarak şunu sorabilmeliyim: madem bu kadar duyarlısınız, duygusalsınız, güzel noktalara değinebiliyorsunuz; o halde neden daha çok insana ulaşabildiğiniz kanallarda (tv, twitter, gazete vb) çok farklı tutumlar sergiliyorsunuz? neden kanallarınızda insanları iyiye, sporun güzelliğine, dostluğa yöneltmiyorsunuz da fanatizm aşılıyorsunuz? neden saçma sapan transfer haberleriyle dolduruyorsunuz gündemi? neden özel hayatlarını sokuyorsunuz sporcuların haberlerinize?

    kim engel oluyor daha güzel fikirler yaymanıza? bu dergi dünyanın en kaliteli dergisi olsa ne olacak? okuyacak kişi sayısı binlerde kalacakken, akşam tv'de yapacakları programları ya da twitter'da yazdıklarını milyonlar takip edecek.

    türk sporseverleri için güzel bir şeyler mi yapmak istiyorsunuz? öyleyse insanları fanatizmden uzak tutun. insanlara boş hayaller vadetmeyin. insanlara sporun güzelliğini her fırsatta anlatın. bunu sadece dergide değil, tüm kanallarda yapın. işte o zaman, samimiyetinize inanmış olacağız.
26 entry daha
hesabın var mı? giriş yap