5 entry daha
  • garip rüyalara sebep olurlar.

    birkaç gün önce yazlıkta yürüyüş yaparken başka bir sitenin içinden geçip yürüyeyim dedim. bahçesinde 20-25 yaşlarında biri vardı, elinde yeşil bir lazer ışığıyla. önce yere bir şey düşürdü onu arıyor sandım uzaktan bakınca. sonra yanından geçerken lazer tuttuğu şeyin kurbağa olduğunu gördüm. kurbağa ışığı takip ediyordu zıplaya zıplaya. arada bahçede zıplarken gördüğüm ve aman allahım ne kadar tatlış dediğim bir yaratık, ve şu an kaçmıyor çocuğun elindeki ışığa adeta koşuyordu. güzel hobiymiş dedim öyle can sıkıntısından yapıyorum hehe takip edişe bak dedi biraz daha konuştuktan sonra yürüdüm geldim. birkaç saat sonra da uyudum.

    uykumdan iğrenç bir rüyaya uyandım, etrafı kurbağalar basıyordu küreklerle alıp alıp atıyorduk, iğrenç koyu yeşil sıvılarla doluydu her yer ve tenimize değmesin diye uğraşıyorduk. tam bu iğrenç rüyadan uyandığım sırada vraak vraak diye kurbağa sesleri duydum, uyandım rüya bitti bu ses ne diye de panik oldum milisaniyeler içinde. korkudan ne bok yiyeceğimi şaşırmış haldeyken az biraz ayıkınca bunun karga sesi olduğunu, günün ağardığını falan fark ettim...

    delinin zoruna bak sen tut yeşil lazeri kurbağaya, ben de rüyamda göreyim... hayır bir de konuşması gayet aklıselim biriydi, sanki çok felsefi bir konudan bahseder gibi anlatmıştı hobisini.
    ne tatlıı diye çayırda çimende görünce sevindirik olduğum hayvan kabusum oldu manyak yüzünden.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap