4 entry daha
  • acaba ileride sokaktan söküp alınacak şimdiki zamana ait fotoğraf karesinin isminden makus talihli bir parçası mı?

    (bkz: yüksel'deki kadın heykelinin çalınması)

    ne ifade ettiğine dair herhangi birinin fikrinin olmadığı ama "herkesten daha muhalif özmuhalifçilik kooperatif ltd. şti.'nin duruşuyla kendine rakip gördüğü için üzerini sprey boyalarla ev-gençlik, evli-sol, hvp gibi kısaltmalardan oluşan kelimeler yazdığı anıt.

    kitabesi de espri yapmak isteyen(görevi şafak gezer'lerden, nalhan gökbakar'lardan devralmışlardır) yurdum gencinin delici aletlerle cinsel organını çizmek istemesi sonucu tehdit altındadır.

    özellikle fırtınalı boranlı; milliyetli, vatanperver akşamlarda epey gürültülü kavgalara tanık olmuştur. ankara'ya ilk kez muzdarip olmuş zavallı insanların yön tayinine kurban gitmediği günlerin dışında ikili-üçlü çekilen fotoğraflarda arka plan dekorluğu olarak gövdesini makine kadrajına siper eder.

    ez cümle kavramsal anlamda numunelerini ülke atmoferinde solumasanız da şöyle heybetli abidesi de bizi keser. belki biri bir gün umut o ya, ne ifade ettiğini araştırmaya kalkar da, 90'da bu güzel anıtı o yaya bölgesine kazandıran metin yurdanur da dahil olmak üzere can cak russo yoldaş da bundan onurlanır, gururlanır. memlekette nur gibi vicdan sahibi bir insancık doğar.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap