19 entry daha
  • tokat gibi. hanekenin amouru da boyle bir etki yapmisti izleyince.

    --- spoilerimtrak ---

    parayla mutluluk olur muyu da inceliyor alttan alttan, dukkanini buyuk bir zincire satan & evinin yanindaki diger evi de satan henry & olive herhangi bir maddi zorluk vs cekmiyorlar. olive cicekleriyle, bahcesiyle ve kopegi ile oyalaniyor, henry ise olive ve konusabilme imkani bulabildigi herkese maksimum ilgi ve yakinlik gostererek.

    hayat gelip geciyor. tum aksilikler, sinirlenmeler, kotu huylar vs sadece sana zarar veriyor aslinda ama iste disindan bakamadigin icin olaylara kendini de degistiremiyorsun. baskasinin karakterlerini cozsen bile kendin disinda kaliyor bunun. seni , o halin ve diger tum hallerinle, seven birisinin kiymetini de bilemeyebiliyorsun.

    yaslandikca geriye sevdiklerin, seni sevenler kaliyor. seni seven de olmayinca & kalmayinca boka batiyorsun yalnizligin icinde. tutanacak dal bulamayinca da yasam anlamini yitiriyor. ve boom!

    --- spoilerimtrak ---

    diziyi izledikten sonra kafami dagitmak icin disari ciktim. parkin girisinde oklari gorunce takip ettim sanatsal bir etkinliktir diye iyi gelir diye. etkinligin adi the wake up to dying project imis ve insanlara olumu hatirlatmaya yonelikmis. cok cok buyuk bir siyah tahta koymuslar ve her satira sunu yazip sonunu bos birakmislar sizin tebesirle tamamlamaniz icin:

    before ı die, ı want to ........
    (bkz: http://imgur.com/1i9g75t) ya da (bkz: http://hizliresim.com/lyjznj)

    bir sey yazamadim o an ve benim icin dizinin finali burada oldu diyebilirim..
73 entry daha
hesabın var mı? giriş yap