22 entry daha
  • avrupa birliği bu anlaşmayla resmen boru gibi döşemiştir. medyada hiç ses getirmemesi de ilginç değil normaldir. ismini ilk defa duyduğumuz ülkelere vizeler kalkarken manşetten veren medyanın bu anlaşmayı önemsiz görmesi gayet doğal.

    anlaşmanın ilginç tarafına gelirsek; hadi türkiye'den avrupaya yasa dışı geçiş yapan türk ve 3.ülke vatandaşlarını anladıkta nerden geldiğini veya vatanını kabul etmeyen örneğin afrikadan gelip avrupada sorun çıkarıp defedilmek istenenlere ne olacak diye düşünmüştüm.

    hükümetimiz onları da düşünmüş ve anlaşmaya göre vatansız kabul edilenler de türkiye'ye postalanabiliyor. avrupalılar anlaşmadan çok memnun bu sayede uluslarası iade edilememe kuralını da çiğnemeden iade gerçekleştirebileceğiz diyorlar açık açık.

    resmen ülkeyi mülteci bataklığına çevirecekler ki bu bizim için hali hazırda dert değil gibi. avrupalı mültecilerden ycuz işgücü olarak faydalanıyor ama yaşam alanlarına sokmuyor, girerse de cezalandırıyor ve artık def edebileceği bir açık hava hapishane ülkesi de var.

    bir de yeterince uslu olursanız şengen bile veririz demişler. lan adam yasadışı mültecileri senin ülkene postalıyor sonra şengeniyle tekrar ülkesine girsin diye mi?

    sizin büyük ülke anlayışınıza kafam girsin.
81 entry daha
hesabın var mı? giriş yap