55 entry daha
  • 114 dakikalık, 2015 yapımı film.

    genç yönetmen brad peyton'un iyi iş çıkarmış olduğu "felaket" temalı yapım, türün gereksinimlerini de yeterli ve başarılı bir şekilde ( ses kurgusu, görsel efekt tasarımı, görsel efekt kurgusu ) sunuyor.

    işin aslı deprem temalı filmler genelde gerçekten "tırt" kıvamda oluyor lakin yapım genel yapısı ile bu temadaki filmler arasında gerçekten üst sıralara çıkabilecek kalibrede bir kalite içeriyor.

    oyunculuklara gelecek olursak, işin aslı ben dwayne johnson içerikli filmleri genelde izleme listesinde geri sıralara yolluyorum, - eğer bir zorunluluk yok ise, kendisi aksiyon filmleri için yeterli ama genel anlamda kısıtlı yeteneklere haiz bir oyuncu . lakin filmde göze batan bir vasat tarafı yoktu denilebilir. carla gugino ve true detective'in ilk sezonundaki "halleri" ile neslimizi "yamultmuş" olan alexandra daddario da yapım içinde iyiydi. bir ara the last ship'teki şirine komutan marissa neitling'i de görmek güzeldi, ayrıca.

    türünde yeterli bir seviyede yer alan, güzel vakit geçirtebilecek bir film, felaket temalı yapımları sevenlere kesinlikle tavsiye olunabilir. yetkin ses ve görüntü sistemlerinde izlemeniz gerektiği ek olarak hatırlatılır.

    7 / 10.

    her eve imdb
38 entry daha
hesabın var mı? giriş yap