2 entry daha
  • 51) asla telefonla yardım çağırmaya kalkmayın. hat büyük ihtimalle kesiktir ve bunu öğrendikten sonra göreceğiniz ilk şey canavarın size doğru savurduğu keskin bir nesne olacaktır.
    52) eğer canavarı yendiyseniz kameraya dikkat edin. görünürde hiç bir sebep yokken sağa ya da sola kayıyorsa hemen tüyün!
    53) köpeğiniz kendi başının çaresine bakabilir...
    54) eşiniz de öyle.....
    55) ve çocuklarınız da..........
    56) kurtardığınız kişi nasılsa ölecek..bu yüzdenkendinizi feda etmek iyi bir fikir değil.
    57) inançsızlara inanmaları için gerekli kanıtlar korkunç, iğrenç ve acılı yollardan sunulur. o yüzden inanç sahibi olun.
    58) eğer ana karakter değilseniz, kurtulmak için en çabuk ve kolay yol intihar etmek.
    59) kurduğunuz plan her türlü olası tersliği içine alsa bile, gerçekleşen terslikler asla öngördükleriniz olmaz.
    60) ukala olmayın, ukalalık sadece öldürülmenizi sağlar.
    61) canavarın yere düştüğünü gördüğünüz anda silahınızdaki tüm mermileri kafasına sıkın.
    62) bir şeytan/ruh/canavar çağırma ayininde (öncesinde/sırasında/sonrasında farketmez) yer almayın.
    63) öç peşinde koşan insanlar her zaman ölürler.
    64) hayattaki amaçlarınızdan, gelecekle ilgili herhangi birşeyden veya sevdiklerinizden bahsederseniz ölürsünüz.
    65) hangi koşullar altında olursa olsun asla bir yaz kampına gitmeyin.
    66) suçluluk duymayın.
    67) eğer size ait olan bir eşyayı atmanıza rağmen (antika oyuncak bebekler,vantrolog kuklaları vb) aynı eşya evinizde/arabanızda/cebinizda vb. beliriyorsa hemen başka bir ülkeye taşının. buna rağmen sözkonusu şey yeni taşındığınız yerde sizi bekliyor olacaktır.
    68) kaçmak için her zaman otobüs kullanın. eğer otomobilinizi seçerseniz canavar içinde sizi bekliyor olacaktır, taksi şoförleri he zaman şeytanlar tarafından ele geçirilirler. canavarlar kaçmak için kullancağınız tekne ya da uçağı siz ulaşmadan yok edeceklerdir. metroyu tercih ederseniz karanlık yeraltı tünellerine girmek zorunda kalırsınız.
    69) eğer bir çocuksanız paniğe kapılmayın. canavarlar sadece fazlasıyla azmış gençlere saldırırlar. mutlu olun; çocuklar filmlerde öldürülmezler; ya şeytani güçler tarafından ele geçirilirler ya da yutulurlar.
    70) eğer sevdiğiniz ve öldüğünü bildiğiniz birni görürseniz hemen sıvışın.çoğu insan bu küçük sağduyudan yoksundur ama unutmayın; her zaman yeni bir ev hayvanı alabilir, yeni çocuk sahibi olabilir ya da bir önceki kadar özel yeni bir eş bulabilirsiniz.
    71) eğer canavardan kaçıyorsanız ve arkanızda olduğunu düşünüyorsanız büyük ihtimalle tam önünüzde bitiverecektir. (ve eğer bir kadınsanız bu tam siz tökezleyip düştükten sonra kalkıp arkanıza baktığınız sırada gerçekleşecektir.)
    72) canavar tarafından takip ediliyorsunuz ve bir arkadaşınıza rastladınız. “neyin var?” sorusunu yanıtlamaya çalışmayın ve arkadaşınıza kaçmasını söyleyin. eğer gerçekten arkadaşınızsa sizi dinleyecektir. dinlemezse bu onun sorunudur.
    73) eğer içerden çığlık duyduğunuz bir eve kolaylıkla girebildiyseniz ve evde yaşam belirtisi olması gerekirken yoksa, bütün kaçış yollarınızın (kapılar, pencereler vs.) kilitlenmesine şaşırmayın.
    74) yukarda verilen kaçış yollarından camla kaplı herhangi birini deniyorsanız itiştirmeyi bırakın ve hemen kırın. (elinizdeki kesikler göğsünüzde oluşacak bir yarığa ornla daha kabuıl edilebilir şeylerdir.)
    75) eğer iyi bir köpekseniz %50 yaşama şansınız vardır. iyi köpekler sadece sahiplerini korumak için canavarla kapışırlarsaölürler. bu yüzden sizi besleyen eli ısırın ve kaçın.
610 entry daha
hesabın var mı? giriş yap