129 entry daha
  • yıllardır hunharca rebuilding yapan ve hala çok çok az yol kat edebilmiş 76ers'ın bu sezon da son sıralarda yer almasına kesin gözüyle bakılıyor.

    yine kolej takımından hallice bir rotasyonları olsa da bu takımla ilgili fazla konuşulmayan bir yönleri var: savunmaları. geçen sezon savunma verimliliğinde 12. oldular -ki takımda rakibin yıldız oyuncusunu kilitleyecek öne çıkan bir bireysel savunmacı vb. yok- ve bunu müthiş disiplinli bir takım savunmasıyla başardılar. aynı savunmayı bu sezon da ortaya koyarlarsa birbiriyle oynamaya daha alışık ve her sene gelişme gösteren genç bir kadrolarının da olduğunu düşünürsek geçen sezonun üstüne koyarak devam edebilirler.

    üstüne koyarak devam etmek dediğimin de bu kadro özelinde 14.lükten 13.lüğe çıkmak, hatta daha ileri giden bir doğuda yerlerini korumak olduğunu da söyleyeyim tabi, birkaç yıl daha bu şekilde sürünmeleri yüksek ihtimal eğer rüya gibi bir free agency geçirmezlerse veya drafttan takımı direkt birkaç seviye yukarı taşıyacak bir seçim yapmazlarsa.
649 entry daha
hesabın var mı? giriş yap