10 entry daha
  • büyük ihtimalle ana karakterimizin adının* "ryder" olacağı oyun. geçen gün yayınlanan videodaki ayrıntının üstüne e3'teki fragmanında kullanılan şarkıyı da ekleyince böyle bir fikir atıldı ortaya.

    neyse madem başladım, reddit'teki başlığında yazılanları aktarayım buraya (parantez içinde yazanlar kendi fikirlerim):

    - ana karakterin alliance askeri olup olmayacağı belli değil. n7 ile bir ilgisi varmış ama... "yetenekli ama kendisini ispatlamamış" diye tanıtılmış.

    - pathfinder initiative diye bir organizasyonun logosu paylaşılmış.
    (andromeda'yı keşfe çıkan/andromeda'ya kaçma kararı alan ekip bu olabilir. ana karakter de villa'dan yeni mezun olan birisi olabilir.)

    - zırhın hem özelliklerini hem de görünüşünü değiştirebilmek için daha fazla seçeneğimiz olacakmış. bunu da bir ana zırhın üzerine başka başka parçalar ekleyerek yapabilecekmişiz. kadın ve erkek zırhları arasında çok aman aman bir fark yokmuş.

    - e3 videosundaki n7 askeri ana karakter değilmiş.
    (ki bu daha önce defalarca söylendi. belki de serinin antagonistidir. umarım öyle bir şey olmaz tabii. force unleashed'deki darth vader gibi olur, n7 karizmasını bozar.)

    - dövüş, önceki oyunlardakine benzer olacakmış. omnitool ve bioticlerin varlığı kesinleşmiş.

    - orijinal üçlemedeki uzaylı ırklar yer alacakmış. (yepisyeni bir galaksiye gidildiğinden doğal olarak) yeni ırklar da eklenecekmiş.
    (krogan ve salarianlar var olması şu anda kesin olanlar. turianlar olmazsa kavga çıkar zaten. bioticler varsa asari de vardır. yeterli... ama drell de olsun. quariansız olmaz. geth olsa ilginç olur.)

    - aynı ırkın üyelerinin görünüşleri birbirinden daha ayırt edici olacakmış. bkz: boynuzlu krogan

    - bu da yeni (rocket league terk) m40 mako'muz.

    - yeni mako, savaştan daha ziyade keşif için kullanılacakmış. m35'a göre daha hızlı ve kullanışı daha kolaymış (meh). araç modifikasyonu gündemdeymiş ama kesin değilmiş.
    (şu aracın varlığı, andromeda keşfinin reaper savaşından sonra gerçekleştirildiğini işaret ediyor olabilir. reaperlarla savaşılırken halen m35'ları kullanıyordu alliance.)

    - insanlar(ve muhtemelen diğer samanyolu ırkları) andromeda'ya geçenki videoda gösterilen devasa gemiyle gitmiş ama ana karakterimizin andromeda'da kullanacağı kendisine ait bir gemisi olacakmış.

    - keşif için kullanacağımız arayüz yine "galaxy map" olacakmış. keşfe dar bir bölgeden başlayıp yavaş yavaş bütün galaksiyi ulaşılabilir hale getirecekmişiz. (orijinal üçlemedeki gibi) direk bütün galaksi önümüze serilmeyecekmiş.
    (e3 fragmanındaki gibi olursa süper olur.)

    - oyunun en önemli teması kültürel ve arkeolojik "keşif" olacakmış. karakterin sahip olacağı alet edevat ve özellikle zırhı da buna yönelik olacakmış.
    (ilk üçlemeyle zaten baya sağlam bir ip yaratmıştı bioware. şimdi gözünü direk star trek'in koltuğuna dikmişler gibi. "... to seek out new life forms and new civilizations...")

    - e3 videosundakine benzer gezegenler olacakmış: çöl, bataklık, volkanik, yeşillik, buz...

    - andromeda ırkları tarafından inşa edilen mekanları da gezip görebilecekmişiz: 1 2 3 4

    - keşifler sadece gezegen yüzeyleriyle sınırlı kalmayabilirmiş.

    (- bu da ayrıca güzel bir star wars göndermeli concept art.)
191 entry daha
hesabın var mı? giriş yap