45 entry daha
  • ilk periyotu efsane oynayıp maçın geri kalanını rölantiye alarak önemli bir galibiyet kazandık. oyuncu performanslarına gelirsek:
    bobby dixon: 25 sayı (7/13 üçlük), 4 rebound, 5 asist, 2 top çalma. goudelock performansı gösterdi. böyle oynasın canımı yesin.
    luigi datome: 17 sayı, 5 rebound, 6 asist. sakalını yediğim <3 bizim pota altından diğer pota altına yaptığı asist ve vesely'e alley-oop pası muazzamdı.
    ekpe udoh: 10 sayı, 6 rebound, 2 asist, 1 blok.
    pero antic: 10 sayı (3/7 üçlük), 3 rebound, 3 asist. içeride top kullanmayan 5 numara. ortalama bir kağnıdan daha ağır. top eline geldiğinde "la bu ne amk" deyip 1-2 saniye düşündükten sonra "hee ben basketçiydim ya la" diyerek şut atıyor. bugün fena oynamadın ama sana ısınamadım kocaoğlan.
    jan vesely: 8 sayı, 5 rebound, 2 blok, 4 top çalma. vesely airlines. pota altında adam tırstırıcımız. rakip oyuncu "evde çoluk çocuk izliyor şimdi bloğu yapar rezil oluruz" diyerek önce bir etrafı kesip potaya öyle hareketleniyor. şut atabilse yeri nba. atamasın, iyi böyle.
    melih mahmutoğlu: 8 sayı, 1 rebound.
    nikola kalinic: 4 sayı, 3 rebound, 4 asist.
    berk uğurlu: 2 sayı, 2 rebound, 1 asist, 1 blok (ama ne blok).
    egehan arna: 1 rebound.
    ömer faruk yurtseven: 1 rebound.

    ve jelko obradoviç: fark 18 sayı, yanlış hatırlamıyorsam bitime 4 dakika civarında var. takım maçı kazandık diye oyun disiplinini kaybetmiş, üst üste top kayıpları yapıyor ve koç mola aldı. oyuncular kenara geldiğinde taktik tahtasını reklam panosuna vurup bağırmaya başladı. bu adamın kitabında hataya yer yok. oyuncu hata yaptığında maçı bırakıp obradovic'in tepkilerini izliyorum. allah seni başımızdan eksik etmesin. amin.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap