8 entry daha
  • (bkz: kutatku)

    hırsızların entry yazarken bile ayan beyan hırsızlık yaparak destekleyebileceği cehalete gülünmesidir. hala "sın gilin iyi gilir".. amk hırsızı bir cümle de kendin kur lan başkasından çalma..

    faiz oranlarını "kendi oluşturduğu piyasa"nın belirlediğinden bihaber biri ekonomi okuduğunu iddia ederek cumhurbaşkanı olmuş ortada diploma yok, faizin ne olduğu 50 defa anlatılmış olmasına rağmen ısrarla anlamıyor. yahu paraya talep çok, merkez bankası eksiye düşürse ne yazar? millet bankaların önünde deli gibi kuyruk oluşturduktan sonra merkez bankasını kim takar? gören de üretim yapan ülke sanacak amk, faizi düşürdükçe millet deliler gibi alışveriş yapıp enflasyonla kur artışıyla iyice batıracak zaten batmış ekonomiyi. insan hiç mi anlamaz yahu??

    bak kardeş, 2 yılda 1.75 liradan 3 liraya değer kaybetmiş bir paraya sahipsin, beynin varsa hesaplarsın, %12 faiz veriyorsan kim gelip yatırım yapacak? salak mı bu yatırımcı elindeki doları bırakıp faizi yüksek olduğu iddia edilmesine rağmen çılgınlar gibi değer kaybeden paraya geçecek? sırf türk parasına geçmeyerek kara geçiyor olm adam. az biraz beyin lan, hadi bu şahsın ekonomi okuduğuna inandın da birazcık kendi beynini kullan amk yahu, birazcık lan!!!
113 entry daha
hesabın var mı? giriş yap