2 entry daha
  • kadınlar yaptıklarının sorumluluklarını kabul etmemeye programlanmışlardır. evrimsel bir gerçek bu. haksız olduklarını hata yaptıklarını kabul edip, bunun getireceği duygusal yükle uğraşmak kadınlara ağır gelir. dolayısıyla tartışırken asla geri adım atmazlar ve haksız oldukları bir konuyu tartışırken bir anda konuyu değiştirirler, baskıyı karşı tarafa yönlendirirler.*

    daha geçenlerde kocasını iki erkekle aldatan bir kadınla ilgili sözlükte başlık vardı. baktım hemen feminaziler gelip "aynısını erkek yapsa rerörö" diye söylenmeye başlamışlar. kadını savunmak uğruna asıl konudan uzaklaşmaya, baskıyı ve sorumluluğu erkeğe yıkmaya çalışıyorlar. evliliğin, birine bağlılık yemini etmenin sorumluluğunu kabul edemeyeceksen, evlenmeyeceksin. cinsiyet boyutuna takılmadan bunu kimse söyleyemiyor.

    dahası kadınlar solipsist canlılardır. dolayısıyla erkeklerin tartışarak konuşarak duygularını, hislerini anlatması faydasızdır. kadının kafasında sizin nasıl biri olmanız gerektiğine dair bir fikir vardır ve o fikre uymayan her davranışınız veya sözünüz hanenize eksi puan olarak yazılır. sizi geliştirmek için de gram yardım etmezler.

    tartışma olduğunda erkeğin söylemek istediğini söyleyip, sinirlendiği noktada ortamdan uzaklaşması laf dalaşına girmemesi lazım. vücut dili bazen çok daha etkili olabiliyor. kadının yaptığı harekete, söylediği söze tahammül etmeyeceğinizi sözlerinizle değil, tavırlarınızla göstermeniz gerekiyor.

    sizi bıçaklayan bir kadına "beni bıçakladın!" derseniz, "sen de buna izin vermeseydin" şeklinde bir cevap alırsınız. suçlu yine siz olursunuz.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap