545 entry daha
  • 144 dakikalık, 2015 yapımı film.

    öncelikle şunu belirtmeli ki; rock konserine ya da masum bir pazar yerine canlı bomba halinde girip kendini patlatan islami teröristler "ortak medeniyeti" rahatsız ededursun, gezegenimizde andy weir ve ridley scott gibi, sanat, edebiyat ve eğlence seven adamlara sahip olmamız gerçekten büyük şans. evrendeki yaşamı; sanata, edebiyata ya da sinemanın sihrine yaklaştıran her insan büyüktür.

    lafı uzatmadan ekim ayında ülkemizde vizyona girmiş 108.000.000 dolares bütçeli yapımıza dönecek olursak, yalnızca 2000'li yılların değil, tüm zamanların en nadide bilim kurgularından biri olduğunu da çekinmeden belirtmek gerekebilir.

    ayrıca, 3 altın küre adaylığı da bulunan film, oyuncu kadrosu ve onların performansı bazında da hedefi iyi tutturmuş görünüyor: matt damon doğal ve etkili iken , jessica chastain , jeff daniels etkili, civar rollerde ise michael pena, sean bean , kate mara , chiwetel ejiofor ise pek bir lezzetli idi. kişisel takip listemde bulunan, akdemi "adaylıklı" şirine kristen wiig ( bu kadını neden bu kadar içten seviyorum bilmiyorum ) biraz "ek" gibi görünse de başarılıydı.

    fazla söze gerek yok, "işbu" bu yazı henüz filmi görmeyenler içinse; sinemada kaçırmanın hüznünü yaşayınız ve "an itibari" ile gördüğünüz yerde arşivleyiniz ey aziz gondor halkı.

    9 / 10.

    her eve imdb
320 entry daha
hesabın var mı? giriş yap