17 entry daha
  • bir fps'dir.

    oyuncu oyuna başladıında elinde bi adet pistol (saf temiz duyguları) vardır. o pistolün ateş edebildiini bilmektedir. öldürebildiini de bilmektedir. ama daha fazla bilgisi yoktur. mutlu mutlu ilerler. karşısına çıkan minionları (küçük tartışmalar olmaktadır bu minionlar) fazla zorlanmadan temizler. yeni silahlar (sewgilinin ilgisini çekicek fikirler) bulmaya başlar. yavaş yavaş zırh (tecrübe) da edinmeye başlamıştır. minionlar güçlendikçe daha güçlü silahlarına başvurmaktadır. yani buraya kadar pek sorun yok gibidir.

    derken sewgili playerımız boss'a gelir. (ayrılık öncesi sorunlar yumağı) hemen en güçlü silahını çeker ve amansızca saldırır. ama boss'umuzun hitpointi oldukça yüksektir. player şaşırır, mermileri boşaltmaya devam eder. daha sonra dehşetle farkeder ki, boss da oyuncumuza oldukça sıkı saldırmaktadır. ne zırh kalmıştır ne de ammo. health'inin hızla düştüünü farkeden oyuncu paniğe kapılır.
    saldırmayı bırakıp canını (ilişkisini) kurtarmanın yollarını arar. ama o da diğerleri gibi ilk boss'ta ölüp gider. bunun tek bi sebebi vardır : playerımız strafe yapmamaktadır. bu yüzden çota çota kafasına yedii bossweaponla mefta olmuştur. ve bu oyun (sevgili) bitmiştir. üzülür ve öfkelenir.

    dalgayı kapan cin player, benzer bi boss'a geldiinde kolayca geçer. dikilip ateş etmek yerine strafe yapmıştır ve çok az hasar almıştır. ama o da bidahaki boss'a geldiinde ölür. hayal kırıklığı. bu böylece sürüp gider. ama bu boss'lar asla aynı diildirler. bir boss'la tek bi kez karşılaşma şansı vardır. karşılaşma kaybedilirse o fps uninstall edilip, cd'den frizbi yapılmalıdır.

    çünkü aşk oyununda save&load yoktur... (cd'den kurtulmazsanız alkollüyken tekrar yüklemeye kalkışabilirsiniz. anakart yanar.)
191 entry daha
hesabın var mı? giriş yap