23 entry daha
  • galatasaray başkanı ne dedi tam olarak? "bir takımın mali kriterler yüzünden sportif olarak cezalandırılmasını doğru bulmuyorum? şike ya da başka bişey yapmadık, şaibeye bulaşarak başka takımların hakkını yemedik. mali olarak zarar edersem, sadece kendime zararım var. maliye bunun için bana sportif ceza kesmiyor. bunun cezası sadece mali olmalıdır." bunu yada bu mihvalde başka cümleleri sarfetti.

    aziz yıldıvım başkanın köpürdüğü açıklamanın içinde fenerbahçe, beşiktaş, trabzon, bursa, malatya, elazığ, traktör fc, al ahly vs şike yaptı şeklinde bir şey var mı? yok. açıklama eksik veya hatalı, doğru yanlış olabilir. ama analizi doğru yapman lazım aziz aga. senden gerçi çok beklenecek bir şey değil ama, temsil ettiğin camiayı oltaya düşmüş gibi gösteriyorsun. ne olta var, ne tuzak ne başka birşey. denmek isteniyor ki "şike şurup yapmadık, yani match fixing falan yapmış olsak tamam men cezası alalım, ama zarar ettiğim için ben niye men cezası yiyorum bu işin cezası sportif olmasın" deniyor. avrupa da bir sürü takım var match fixing haltı yiyip ceza alan, seni mi kastediyor bu adam illa? ayrıca sen match fixing den, şikeden falan mı ceza aldın avrupa'da? seni tff yollamadı, tff başkanı kendi camiandan olan adam göndermedi, uefa da bunu emsal alıp (bence yanlış olarak) seni avrupa kupası maçlarına almadı. ama yarası olan gocunuyorsa bilemem. sen bi tane cümleye takılıp, şampiyonluk yarışında belki de en kritik mağlubiyetinin akşamında böyle saçma demçlerle gündem saptırmaya devam et yıldıvım. tarih seni nasıl hatırlayacak hepimiz farkındayız, fb liler dahil.

    kabahat yıldıvım damı, yoksa koskoca camianın başına neler getiren bu adamı hala camianın başı olarak tutanda mı, yoksa yine şu saçma demeciyle saptırdığı gündemine inanacak bilmem kaç milyon fb lide mi, anlamadım gitti.
52 entry daha
hesabın var mı? giriş yap