8 entry daha
  • iki dövüş hariç sonuçlar beklediğim gibi oldu, biri ilk maç ikincisi de son maç.

    conor un kaybetmesini hiç hiç beklemiyordum, fakat dokuz tane tüm gücünle attığın yumruğu tutturamazsan, üzerine iki tane gene tüm gücünle attığın wheel kick havaya giderse sonuç genelde bu şekilde olur. conor un mesafe ayarlamasında bu kadar sıçtığı bir maç görmedim umarım bundan sonra da görmem. fazla kendine güven çok iyi değil işte. havaya salladığın yumruklarda tekmelerde enerjini yakarsan bir tane kontra sol yersin sonra götünü toplayamazsın. burada olan da o. nate öyle çok pis eskiv fent falan yapmadı conor un alıştığı mesafeden uzakta duruyordu boyu sebebiyle o kadar, yoksa nate diaz maçı daha iyi dövüştüğü için falan kazanmadı bildiğin conor un mallığı başka bir şey değil.

    kötü mü oldu hayır, conor un götü biraz iner belki hatalarından ders alır daha sağlam geri gelir diye bekliyorum. bundan sonraki maç muhtemelen frankie edgar maçı bakalım ona giderken gene çenesi ellerinde çok çalışacak mı çok merak ediyorum. maç sonrası basın toplantısındaki conor u beğendim çok bozmadı kendini, o kadar konuşan adamın maçı kaybettikten sonra çirkefleşeceğini bekliyordum ama olmadı iyidir.

    öte yandan meisha tate mükemmel bir oyun planını müthiş şekilde uyguladı ve işi bitirdi, zaten ronda holm maçından sonra holm u zorlayacak hatun mesiha yoksa bir şey olmaz demiştim o da oldu. ronda kaltağını da bir sopalasa da iyice soğusam keşke.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap