1 entry daha
  • hala ciddi ciddi okuduğunu anlamayan özürlüler yazmaya çabalıyor. "bir adam yemeğin tuzu yok diye karısını döverse evet kadına şiddettir." "bir adam yemeğin tuzu yok diye oğlunu da dövüyorsa aile içi şiddettir." buradan ne anlanması gerektiğini bilal'e sorun o anlatsın size. ha siz belki verirler umuduyla kadınlar için duyar kasıp, o çocuğun yediği dayağı görmezden gelecekseniz o ayrı

    edit: çok güzel mesajlar aldım :). evet evet arkadaşlar kadına şiddettir. kadın oldukları için 750 lira hesap kitlemişlerdir. mekana giden erkeklere özel indirimler yapılıyormuş, mesele kadına şiddet meselesi. cinsiyetçilik almış yürümüş. adamlar 750 lira ekstra hesap geçirmiş, vermiyorum diyeni tartaklamış, nasıl kadına şiddet lan bu. gidin boşanmak istediği karısına dünyayı zindan eden adamlarla alın hevesinizi. çünkü o kadınlar kadın oldukları için o şiddete maruz kalıyor.

    her şeyden önce bu olayı kadına şiddetle bağdaştırmak şu mantıkla bire bir aynıdır.
    "oruç tutmayan arkadaşımı dövdüler..

    olay kız meselesi ama sonuçta arkadaşım oruç tutmuyor."
    (bkz: #44007924)

    bu kafayla polisi aradıysanız gelmemesi şaşırtıcı değil.

    kadın ya da erkek olmanız önemli değil eğer anlatılan doğruysa, mekana gelenlere fahiş servis bedeli kesiliyor ve ola ki akıllı davranıp itiraz ederseniz, bu bedeli ödemek istemezseniz "cinsiyete bakılmaksızın" darp ediliyor.

    edit: ayrıca lütfen bir mekana giderken, hakkında ekşi'de zomato'da foursquare'de vs yazılan yorumları okuyun, itibar etmeseniz de bilin. mekan ismini duyunca 10 dk okudum, başınıza gelene şaşırmadım. maalesef bir çok insanı "fiyatlarıyla, yemekleriyle ve tavırlarıyla" mağdur etmeyi başarmışlar.
304 entry daha
hesabın var mı? giriş yap