17 entry daha
  • başkanı bülent çorak hanımefendi olan dernek. bu dernek aktivitelerini "bilgi kitabı" isimli metafizik bilgileri içeren bir kitaba bağlı olarak gerçekleştirir. derneğin yönetim kadrosu, üyelerine türlü vaadler vermek suretiyle çevresinde binlerce insanı toplamıştır. bu vaadler şöyledir:

    "bu dünyada dünya kardeşlik birliği yolunda çalışır, bizim yolumuzun dışına çıkmaz iseniz, o zaman öldükten sonra siz kurtuluş boyutuna girmeye hak kazanacaksınız. var olmaya devam edeceksiniz... ama bu dernekten ve bizim yolumuzdan ayrılır iseniz, o zaman siz yokluk boyutu a gönderileceksiniz... yok olacaksınız."

    dernek yeni üyelere birden bire bu empozeyi uygulamıyor, bu beyin yıkama aktivitesi kademeli bir şekilde oluyor. dernek yavaş yavaş üyeleri giderek ağırlaşan yükümlülükler altında eziyor, iyice beyinlerini yıkıyor. bunu yaparken ilk başta kardeşlik ve mevlana felsefelerinden bahsediyor, fakat sonra bilgi kitabını devreye sokarak insanların kafalarını zehirliyor. klasik beyin yıkama tekniklerinden birisi.
135 entry daha
hesabın var mı? giriş yap