43 entry daha
  • zorunlu trafik sigortasını geçtiğimiz yıl bu şirketten yaptırmıştım. oldukça cazip avantajları vardı, çekici yardım, akü değişim, lastik patlama anında yol yardım vs gibi...

    bu yıl da buradan yenilemeyi düşünüyordum ta ki müşteri hizmetleri ekibinde call center'da görev alan murat adlı arkadaşın tehditvari sözlerini duyana kadar.

    olayı şöyle anlatayım; bir önceki gün 700 tl olarak verdikleri teklifi o gün kabul etmezsem ertesi gün ücretin yükseleceğini ve sunduğu tüm avantajları da geri alacağını söyledi bu arkadaş. ben de poliçeyi gönderin bir okuyayım onaylayayım ertesi gün onay verebilirim diyerek çalıştığımı ve yoğunluğumu kendisine ilettim. ancak bu kaba arkadaş, geçen yıl bana poliçe gönderilmesine rağmen, "poliçe gönderilmiyor, onaylar telefondan alınıyor. telefonda söylediklerimi kabul ediyorsanız bugün onaylayın yoksa yarın fiyat değişecek" dedi.

    ben de fiyatın kaç aydır aynı olduğunu, bir iki gün süre vermesini eğer yükselecekse daha uygun bir fiyat veren şirkete yaptıracağımı söyledim. ertesi gün generali'yi aradığımda hem fiyat yükselmişti hem de bu arkadaş sayesinde yeni fiyat alma hakkımın da engellendiğini öğrendim.

    pazarlama şekli tamamen bayi bitirmeye yönelik bir firma generali. tamam eyvallah bu kendi stratejileridir ama şirketi babasının malı gibi görüp, müşteriyi tehdit eden bu tip elemanları acilen göndermeleri gereklidir.

    başıma gelen olay yüzünden generali'yi kimseye tavsiye etmeyeceğim.
30 entry daha
hesabın var mı? giriş yap