• sanat filmi karakterlerinin, kendine özgü bir terbiyesizliği var. iletişim taleplerine adab-ı muaşerete uygun olmayan tepkiler veriyorlar ya da mesela sorulara cevap vermiyorlar. adama bir şey soruyorsun, acılarla yoğrulmuş olduğu için mal gibi 7 dakka suratına bakıyor, sonra cevap vermeden gidiyor falan?

    arkadaşım! çektiğin acılar terbiyesizlik yapman için mazeret değil. sana karnın aç mı diyorum, altı üstü "değil" diyeceksin ya? saksı mıyım lan ben? eşşek başı mı var karşında, hıyar! iki dudağını oynatıp bi cevap vereceksin altı üstü, "hayır" diyeceksin.

    hani gören de sanacak ki kısa sürede cevap verse, biz seyirci olarak beele iç çekip "yalan söylemişler bak, acılarla yoğrulmamış bu herif, soruya cevap verdi. yeterince acı çekmiş biri olsaydı soruya cevap vermezdi." falan diyeceğiz.

    ister sanat fillmi karakteri olun, ister akıl almaz acılarla yoğrulun, ister ruhunuzda onulmaz yaralar olsun, terbiyesizlik yapamazsınız! bundan sonra size sorulan sorulara cevap vereceksiniz! sonra işte acılarla yoğrulduğunuz için gidip siste 23 dakka mı yürürsünüz, elbislerinizle saatlerce duş mu alırsınız, süpermarkette alışveriş yaparken içli içli ağlar mısınız n'aaparsınız yapın. ona karışmam.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap