53 entry daha
  • anlamayan arkadaşlar için kısa bir özet geçelim.

    1- sinema seven birisi olduğumu söylemem zor.sevmedim sinema ortamını. bunun nesi garip? nihayetinde seveceğim diye bir şey söz konusu değil!
    2- evimde digiturk var. sinema paketim var. olmadı digiturk salondan izliyorum. o da yoksa digiturk iq üstünden izliyorum.
    3- dr mağazalarından sık sık film alıyorum. evimde şu an 100+ film vardır. canım sıkıldıkça yeniden izlerim. o da olmazsa internetten izlerim. yani bir şekilde film ihtiyacımı gideriyorum.
    4- 7.5tl peşinde değilim, yapılan haksızlık peşindeyim. düşünün asgari ücretle geçinen bir aile var (artık nasıl geçiniyor o ayrı bir muamma) ve adam karısını çocuğunu alıp bir filme gidiyor. bilet fiyatları ortada. çocuğu o an dese ki "baba bana bundan al" baba yüreği dayanamaz alır. eşinede zorla alır ama kendine almaz, aç durur ama baba kendine almaz. bu vatandaşın sinema maliyeti 100tl üstüne geldi mi? geldi. e adam maaşının %10'luk bölümünü sinemaya veriyor. bu sizce doğru mu? etik mi? vicdan içerir mi?!
    5- parasını veriyorum ve sadece film izlemek için sinemaya gidiyorum. ama o da ne 25 dakika boyunca reklam izlemek zorunda kalıyorum! bu saçmalık değilse nedir? neden salon girişlerinde veya bilet alınırken veya internet sitelerinde veya kapı girişlerinde "ilk 30 dakika reklam süresidir" yazmıyor? sizden satın alınan hizmet film, reklam değil!
34 entry daha
hesabın var mı? giriş yap