664 entry daha
  • hasta olup işe gitmediğim bir dönem bu neymiş diye bakmıştım. sonra zaman zaman öğleden sonraları kulaklık takıp radyo dinlercesine kavgalarını takip ediyorum. çalışırken müzik dinlemek gibi bir şey. güzel kavga dövüş çıkarsa açıp bakıyorum, bu şekilde zaman geçiyor.

    ben ilk izlediğim zamanlar daniela isimli kadın elenmişti. oturup hafta sonları falan takip etmediğim için eleme safhaları falan nasıl oluyor bilmiyorum ama tankut isimli adamla birlikte olduklarını biliyorum. tankut da genel olarak konuşmaları falan hoşuma giden bir adam. sakin, objektif, lafı aldığı zaman doğru noktalara değinen bir adamdı. daniela ismi de yabancı ya ben bunların böyle çok seçkin çok sakin bir ilişkileri var falan sanıyorum.

    geçen hafta mı ne bu kadın geri gelmiş. kadına karşı kullanabileceğim en kibar sıfat cazgır mahalle karısı. iki satır kafa dağıtma yöntemimiz vardı onu da yalan etti. kamera ona döndüğü anda ciyak ciyak önüne gelene bağırarak, ben mükemmelim hepiniz geri zekalısınız temalı çığlıkları ile lanet ettirdi.

    hani senaryo, kurgu falan diyorlar. mümkün diyordum ben de kadınlardan ziyade adamların tarzı ve tavırlarından ötürü bana da öyle geliyordu. dani ise soru işareti yarattı. bir insan ünlü olmak aşkına bu kada iğrenç bir karakteri oynar mı. çirkef mehtap bile melek kaldı bu pis sesli kadının yanında.

    tankut'a gelince, o sakin, makul adam da kızla bozuluyor. bütün evren bizi kıskanıyor, acayip mükemmeliz yaa modelinde bir herife dönüştü.

    genel konsepte gelirsek sadece umarım dışarıda diğer insanlar gerçekten ilişkileri böyle yürütmeye çalışmıyordur. son olarak belirtmeden geçemeyeceğim o fişnik kelimesini kim uydurdu da her gün binlerce kez kullanımı teşvik etti bilmiyorum ama medya sektöründen uzaklaştırılması isabet olur, yoksa yükselirim ha.
388 entry daha
hesabın var mı? giriş yap