7 entry daha
  • 15 yaşından beri takip ediyorum enes'i. o zamanlar yeşilyurt'un türkiye şampiyonasına gelmesinde büyük pay sahibi olmuştu. sonra beşiktaş'a geçti, altyapılarda çok önemli performanslar sergiledi özellikle milli takım bazında. geçen sene oynadığı oyun furkan korkmaz'ı bile gölgede bıraktı. tüm kritik toplarda, enes'in eline bakılmadan aksiyona geçilmedi ki yarı finalde ve çeyrek finalde lider gibi oynadığından sırpları ve boşnakları geçerek final yaptık geçen sene.

    oyun tarzı combo-guard, türkiye'den sinan güler ile özdeşleştirilebilir. iyi bir skorer, mental açıdan çok sağlam, inanılmaz patlayıcı bir atlet. bir hareket yapar nasıl yaptığını anlayamazsın. dış şutu problematik ama orta mesafede şutla ya da turnike ile bitirebilme opsiyonuna sahip. kendi şutunu yaratması için topla hakimiyetini geliştirmesi gerekiyor ki özellikle bu yaz top hakimiyetinin senior seviye için vasat kaldığını görmüştük, bu özelliğini mutlaka geliştirmesi lazım daha iyi bir combo olmak için. bunun yanında iyi pasör, penetrelerden sonra boş adamı bulma konusunda, abartmadan söylüyorum, türk oyuncular içindeki en önemli yeteneklerden biri. biraz daha kalınlaşırsa fener'e doğrudan katkı verebilir 2 sene içerisinde.

    bu arada bir beşiktaşlı olarak bu şubenin vizyonsuzluğu için söylenecek fazla bir şey yok. şu anda altyapımız önemli değerler üretiyor ama önce kartal'ın sonra enes'in ''gönderilmesi'' bu şubenin neden 2 senedir beklentileri karşılayamadığının 20 nedeninden 1 tanesi. beşiktaş futboldan ibaret değildir. bunu aklınıza sokun birader.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap