• adam alenen terörist başını övüyor, alenen halkı dağa davet ediyor, alenen atatürk'e hakaret ediyor, alenen bana ve diğer yazarlara küfür ediyot, alenen sözlüğünkalitesini düşürüyor ama beyimiz hala istediği zaman girip yazabiliyor.

    bu adamı (bkz: ehriman) kaç kez şikayet ettim bilmiyorum, eminim ki başka yazarlar da şikayet etmiştir (bkz: concerta), şahsi olarak savcılığa sırf bu yüzden dilekçe verdim.

    ekşi sözlük nerelere gidiyor, zamanında sözlükte bu denli ırkçı ve suç unsuru içeren entry'ler girmek sourlines tarafından uçurulma sebebiydi. bu sözlükte türkçülüğü ve türkleri övdü diye uçurulan yazarlar var.

    sözlükte alenen terörist seviciliği yapılıyor, alenen türkiye cumhuriyeti değerlerine hakaret ediliyor ama sayın yöneticiler oralı bile olmuyor, eskiden denetim çok fazlaydı, bu tarz şeylere müsaade edilmiyordu, ne ara bu kadar esnedi sözlük, ne ara bu denli kötü duruma geldi?

    yeter artık.

    ehriman kullanıcı adlı yazar sözlükte terör propagandası yapıyor, abdullah öcalan'ı över nitelikte entry'ler giriyor, mustafa kemal'e suç olmasına rağmen hakaret edebiliyor ama hala istediği zaman sözlükte yazabiliyor.

    http://puu.sh/p15lb/c6ab4f9240.png

    http://puu.sh/p152m/f803f8080f.png

    http://puu.sh/p14de/092ed95d8b.png

    http://puu.sh/p14yv/f73b29be69.png

    http://puu.sh/p140r/e94a080a72.png

    http://puu.sh/p11rb/ce3b509494.png
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap