9 entry daha
  • kendisi efsane bir aparattır. mucidi sanırım kim kardashian. hahaha kendisi kontürü de dünyaya salan bir insan olarak ilk buna benzer bir süngerle kendine kontür yaptıran kişi. en azından bizim bildiklerimiz içinde ilk.

    bu beauty blender sayesinde çok az fondotenle çok güzel bir şey ortaya çıkabiliyor. küçücük olanları daha şahane, daha güzel. kullandığım 3 fondoten ve bir kontür kit kullanımında 2 high end sayılabilecek ürün, 2 drugstore ürün olan ki nars, anastasia beverly hills contour kit, loreal true match, note'un üçünde de 1 damla fondotenle dehşet ince ama komple yayılan bir görünüm alabiliyorsunuz. aylardır kullanıyorum herhangi bir sivilcelenme yapmadı ama bu kişiden kişiye değişebilir. yüzüme fondoten süreceksem baz sürmeden ve fondoteni asla nemlendiricisiz sürmememle alakalı olabilir bu.

    türkiye'de satılan ve kullandığım bir iki muadilinden bence en iyisi golden rose'un çıkarttığı. golden rose'unkisi 20 tl filan olabilir.

    makyaj dediğin şeyin en önemli olayı yaptığın makyajı iyi çıkarıp yüzünü iyi korumaktır bana göre. makyaj yapmaya önem verip sonrasını önemsememek insanın kendine yapacağı bir kötülüktür ki gerek yok.
    makyajsız da temiz, fresh bir cilde sahip olmak bence makyaj yapmayı seven insanların önemsemesi gereken bir husus.

    kendisi güzel ve faydalı bir ürün bence. mini olanları şahane.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap