aynı isimde "pera" başlığı da var
40 entry daha
  • ben 34 yasinda, 20 yildir rock davulu calan bir adamim. haftalik bar programlarimiz da oldu. kanal kayitlara da girdim. muzik benim icin hep hobiydi.

    cok iyi degilim ama muzikten anlarim ortalamanin ustunde.

    pera'yi dinlemek icin ozel olarak kalktim marmaris'e gittim dun.

    uzak ara sevdigim en iyi turk grup. muzik isi biraz keyif isidir. cok keyif aliyorum dinlerken. canlida acaba oyle olacak mi diye korkuyordum. canli performanslari da cok hosuma gitti.

    yaslarini bilmiyorum grup elemanlarinin belki de onlardan buyugum. ama karakterlerini de cok sevdim. alcak gonullu hepsi. ne muzisyenler gordum kendini bir sey zanneden iyi olmadiklari halde. bu adamlar iyiler ve mutevazilar

    her sarkiya eslik ettigimi gorup roadyi yollayip adimi sorup, bana icki ismarladilar.

    onlar icin kucuk, benim icin tatli bir jestti. sag olsunlar. var olsunlar.

    gokhan mandir, solist, oyle boyle soz yazmiyor. psikopat otesi guzellikte. ne ala, ya da yok, sarkilarina bir bakin sozler icin.

    3 albumleri de cok hos ama sonuncu esigi cok yukari koymus. 4. albumu sabirsizlikla bekliyorum.

    serzenisim, ya da yok u calmadilar. benim kisisel olarak en sevdigim 3 sarkidan birisi. bakin peranin 3unden 1i demiyorum. tum dunyadaki en iyi 3 sarkidan birisi diyorum.

    neyse ki diger en sevdiklerimden yani'yi coverlamislar da ordan biraz gonlumu aldilar.

    bir de roadylerden birisiyle konusuyordum. "bunlari cok seviyorum" dedim elemana. "bunlar?" diye cikisti bana. ayip oluyor dedi. :) kraldan fazla kralcilari sevmiyorum. bunlar desek nolur demesek nolur? duyan kufrettik sanar. "bu adam" seklinde kufur mu var acaba? swh

    not: bunlari yani pera'yi seviyorum.
91 entry daha
hesabın var mı? giriş yap