2 entry daha
  • başrolde hayvan olan filmler listesi bir gün başarı sırasına konulursa, super köpek buddy'den bile sonra, sıranın en sonunda yer alması gereken film. insanın en sadık dostu köpekler ve hain gudik kediler söylemini temel alan bir film olduğu için daha en baştan kınayarak yaklaşmamız gerekmektedir. fimin ilk yarısından sonra edit odasındakilerin çok sıkılarak kareleri uhuyla yapıştırmış olma ihtimalini göz önüne almamızı gerektirecek kadar kötü editlenmiş bir film olup komik olsun diye hiç çekinmeden 70'lerde türk sinemasını domine eden fast forward özelliği kulanılmıştır.
    tamamen baş rollerdeki köpeklerin sevimliliğine güvenilerek çekilmiş bir film, en parlak oyunculuğu adeta bir metot aktörü olan karizma köpek butch rolündeki kangalda görüyoruz. cinsini bilmediğimiz sarkık kulaklı köpek lou ise yapımcıların sandığı kadar sevimli bir kuçu değil, kendi kuyruğunu bile inandırıcı bir biçimde kovalayamıyor.
    özetle şöyle demek isterim: gitmeyin. belki de sadece bir zamanların seksi sineği jeff goldblum'un ne hale düştüğünü görüp dalga geçmek için izlenilebilir. ısrarcı küçük yeğenlerinize tüm zamanların en iyi "hayvanlı" filmi olan babe'i vcd'den seyrettirin, sussunlar.
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap