4 entry daha
  • erzurum'da paranın anasını nasıl siktiklerini yakinen gördüğüm için varlıkları kesin olan kerizlerdir. aslında keriz denir mi bilmiyorum zira ortada bir win win olayı var. kişiler fetö'ye hizmette bulunuyorlar, sonucunda sadakatleri ölçüsünde fetö tarafından ödüllendiriliyorlar. erzurum'da nice adamlar böyle paranın amına koydular.

    atıyorum fetöden birisi bir market açıyor. diğer bütün müridler herkesi bu markete yönlendiriyor. sonucunda kısa zamanda dev adımlar atan iş yerleri çıkıyor. şubeler vs. açılıyor ve bu iş yerleri kendi ayakları üzerinde durabilmeye başlıyor. sonra karşılıklı birbirlerini besliyorlar.

    keza özel aziziye koleji vardı. tam ve gerçek manasıyla gülen'in kalesi idi. bir ortaokul öğrencisi yamulmuyorsam ortalama 11 küsür bin lira veriyordu bu okulda okuyabilmek için senelik. tabi erzurum'un en popüler özel okulu olduğunu söylesek yalan olmaz. çok boktan ve rezil bir kurumdu, dini düşüncelerle zorla bastırılmaya çalışan pek çok nesil ahlak be kişilik açısından yıkık bir şekilde çıktı bu okuldan.

    neyse ilerleyen zamanlarda ilgili başlıklar altında detaylı şekilde bildiklerimi paylaşırım. mevzu taraf tutmak değil, şeffaflık. fişlenmek istemem.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap