157 entry daha
  • sahip olduğu özelliklerle ona sahip olanların bilinci arasında uçurum olan cihazlardan biridir. android ve spesifik cihaz modellerinin başlıklarında her defasında tatlı tatlı bir şeyleri anlatmak istiyor insan ama gerçekten ortada ciddi bir cehalet var ve bunun telafisi biz dünya insanları için sanırım bir 10 yılı daha alıcak..

    9 milyon 500 adet entry girilmiş touchwiz eleştiriliyor. touchwiz size stock launcher olarak veriliyor, ister kullan ister değiştir diyor samsung ve bu basit bir durum. bilal 'e anlatır gibi anlatıyorum; ev aldınız şömine var sen bunu beğenmiyorsan kapatırsın kapaklarını önüne de güzel bir çiçek koyarsın. yapıcağınız işlem basit, gönlünüz hangi launcher 'ı beğeniyorsa yükleyip canınız nasıl isterse customize yapıcaksınız. nova launcher bu cihaz için son derece düzgün çalışıyor denemeye de oradan başlayabilirsiniz.

    cihaz sarj olurken ısınıyormuş. hızlı şarjı kapatmanız gerektiğini hiç düşündünüz mü ? hızlı şarj esnasında cihazınıza 5v yerine 9v girdiğini merak edip adaptörün üzerindeki yazıları okusaydınız çözücektiniz. kullanırken de mi ısınıyor ? o zaman yazılım optimizasyonlarına ihtiyacınız var. son versiyona güncelleyip wipe data yapmanız gerekebilir, arka planda neyin işlemciyi uyandırdığını bulmanız gerekebilir. ram 'in neden bu kadar dolu gezdiğini araştırmanız gerekebilir. ha merak edenler için cihaz buz gibi çalışıyor, cpu-z yükleyip ısıları başka telefonlarla kıyaslayın kendiniz görün. sadece kasa yapısı sebebiyle size bir miktar fazla ısı hissettiriyor.

    pilim bitiyor. bitiyor çünkü cihazda toplam 200 app yüklü ve bunların 70~100 kadarı samsung 'a ait bloatware dediğimiz çöpler. samsung 'un böyle bir dezavantajı olduğunu satın alırken bilmeliydiniz. dolayısıyla nasıl bunları kaldıracağınızı da bilmeniz gerekiyor. kaldırdığınız an pilinizin aslan misali kükremeye başladığını görürsünüz.

    bakın bunlar android ekosisteminin olmazsa olmaz ayarlarıdır. daha milyon tane sayabiliriz. şimdi kalkıp ''ben anlamam kardeşim ben telefonu kutusundan çıkartırım kullanırım uğraşmam başka şeyle'' diyorsanız o zaman android tercihi yapmamalısınız. bu işletim sistemi size açık platform sınırsız manevrayı teklif ediyor, 4k video çekmek, sd kart kullanmak, 2k ekranla gezmek, bir ton donanım güzelliğinden faydalanmak istiyorsanız onu terbiye etmeyi de bilmeniz gerekiyor. bunlar kapalı platform power tuşuna basar basmaz karşınıza bir menüden ibaret gelen iphone değiller. android tercihi yapıp ondan daha ilk günden safi mutluluk ve huzur dertsiz tasasız bir ömür beklemek pollyannacılık oynamak değil de nedir soruyorum size ? bu cihazların nazı da güzelliği de burada saklı, bunları alıyorsanız oturup uğraşıcaksınız bu işlere vaktiniz ya da bilginiz de yoksa o zaman yatıp sürüneceksiniz özür dileyerek söylüyorum bunu. bu devran değişmez, 2028 yılına girsek yine değişmez.

    gayet güzel bir cihazdır. samsung 'un parasını hakeden ender cihazlarından biridir. ben ki android 'e nexus 'la başlamış tüm nexus serilerini tüketip samsung 'a karşı olan kötü algılarımı kırıp bu cihaza geçmişim varın siz düşünün gerisini. tek yapmanız gereken biraz android terbiyecisi olmak, şu alete vurun kırbacı bakın nasıl şaha kalkıyor.
407 entry daha
hesabın var mı? giriş yap