158 entry daha
  • hani diyorlar ya "linux kullanan linux'la uğraşır, windows kullanan işine gücüne bakar". aha yapılan bu savunmalar, muhabbetlerin bundan bir gram farkı yok.

    * touchwiz varsayılan bir launcher'dan çok daha fazlasıdır. siz isterseniz nova launcher bilmem ne kullanın, touchwiz onlarca bileşeni ile birlikte telefonda at koşturmaya devam eder. ana sayfayı değiştirince bir şey olduğu yok yani.
    * sene olmuş 2016, bir samsung telefon alınca içinde kendi bloatware'lerini geçtim hürriyet, word, excel bok püsür, deezer bilmem ne niye yüklü geliyor? bunların tamamı markette yok mu zaten? tamam hadi geldi diyelim niye silemiyorum kardeşim? illa root olup titanium backup falan mı kullanmak zorundayım?
    * telefonu kutudan çıkarıp dertsiz tasasız kullanmak ne zamandan beri tu kaka bir şey oldu? her kullanıcının telefonu aldıktan sonra 10000 tane ayar, tweak yapması, root yapıp bilmem ne frameworkler yüklemesi, hiç olmadı stock rom'dan sıkılıp custom rom'dan custom rom'a koşması elzem midir?
    * telefon yavaşlıyor diye, efendime söyleyeyim diye sürekli wipe data yapmak? ram'in neden bu kadar dolu gezdiğini çözmek? wake lock'lar bilmem neler? yahu bunu sanki android'i geliştirenlerin düşünmesi gerekmiyor mu?

    2.5 yıl nexus 5'i ayıla bayıla kullanan bir android sever olarak söyleyeceklerim bu kadar hakim bey.
406 entry daha
hesabın var mı? giriş yap